073 - 319 59 14info@bygg-industrigolv.se

HTC Superfloor i Norrköping

Vi hjälper dig med HTC Superfloor

Om du är intresserad av ett perfekt golv, så kan vi på Bygg & Industrigolv i Östergötland AB hjälpa dig att erhålla detta. Vi är företaget som du kan anlita, om du vill ha hjälp och specifikt om du är intresserad av att få hjälp genom metoden HTC Superfloor i Norrköping och däromkring. Vi är företaget som med hjälp av sin kundservice och kundvänlighet ser till att alla våra kunder verkligen blir nöjda. Tillsammans kan vi komma fram till hur ditt golv skall utformas. Vår målsättning är att kunna finna ett golv som passar kunden i fråga perfekt.

Vilka alternativ finns tillgängliga?

HTC Superfloor finns i fyra varianter. Anledningen till detta är att alla skall kunna finna ett golv som passar deras tycke och smak. De olika varianterna har alla sina alldeles speciella egenskaper. Platinum är en variant som ger betonggolvet en fantastisk styrka genom att det översta lagret av betongen slipas bort. Detta får till följd att finmaterial, grus och ballast exponeras. Om man i stället väljer alternativet gold, så kommer betonghuden att slipas bort, så att finmaterial framträder. Utöver detta, så är golv som har skapats med hjälp av metoden gold extremt lättstädade. Golvet blir blankt, elegant och mer motståndskraftigt mot framför allt mot truckmärken och smuts. Om du är i behov av ett golv som är välslipat och som samtidigt har en matt yta, så är det silvermetoden från HTC Superfloor, som du skall välja. Den billigaste metoden är Bronze, vars koncept endast innebär polering. Detta innebär således att inget finmaterial exponeras. Om man vill kunna använda sig av metoden Bronze, så är det av yppersta vikt att golvet har en slät betongyta och är bearbetat i samband med gjutningen.

Du är återigen välkommen till oss på Bygg & Industrigolv i Östergötland AB. när du vill ha ett fantastiskt golv, i din fastighet belägen i Norrköping eller andra orter i dess närområde.