073 - 319 59 14info@bygg-industrigolv.se

Golvslipning i Norrköping och Linköping

Vi hjälper dig med golvslipning

Här hos oss på Bygg & Industrigolv i Östergötland AB, så kan du lugnt luta dig tillbaka och låta oss ta hand om ditt trägolv. Våra experter hjälper dig i behov av kvalitativ hjälp med någonting som rör golvslipning i Norrköping eller Linköping med omnejd. Vi är ett företag som med hjälp av välutvecklade kundrelationer kan ge dig det golv som du verkligen vill ha. Vi låter alltid dig sätta villkoren för hur du vill ha det och vi anpassar alltid vårt arbete efter dina förutsättningar, önskemål och behov. Vi vill att du skall få det golv som du verkligen vill ha.

Extra arbete som ingår

När vi hjälper dig med golvslipning, så hjälper vi dig alltid med oljning, ordinär lackning och lackning med vitpigment. Vår inställning är alltid att hjälpa dig så länge som du vill ha vår hjälp. Vår främsta uppgift är att göra dig så nöjd som det bara går. Detta försöker vi ordna genom noggrannhet, engagemang och pålitlighet. Du som vill ha ett trägolv utöver det vanliga skall komma till oss på Bygg & Industrigolv i Östergötland AB.

Begär en offert

Vi rekommenderar alla våra presumtiva och nuvarande kunder att begära en offert, då de önskar hjälp med någonting inom golvslipning i Norrköping eller Linköping. På detta viset kan man fundera över vad man vill ha hjälp med och om Bygg & Industrigolv i Östergötland AB är det företag som man vill anlita för detta. Man slipper stressa fram ett beslut. Om du behöver veta mera eller är osäker kring någonting inom detta, så kan du höra av dig till våra experter, som kan hjälpa dig med allt inom detta.

Vi på Bygg & Industrigolv i Östergötland AB vill kunna vara allas förstahandsval, då de söker ett kunnigt företag inom golvslipning i Norrköping eller Linköping. Vi vill kunna ge dig ett perfekt golv helt enligt dina önskemål.